Matkailu avartaa, kirjat auttavat saamaan samantapaisia kokemuksia kotonakin

perjantai 30. heinäkuuta 2010

Uuden alku

Olen lukenut erilaisia muoti- ja elämäntapablogeja aktiivisesti jo muutaman vuoden ajan. Pienen piirin harrastuksesta kasvoi jo tiedotusvälineissäkin noteerattu merkittävä media. Oman blogin pitäminen alkoi poltella ja hetken mietittyäni koin, että eniten annettavaa minulla voisi olla kirjallisuuteen ja lukemiseen liittyvässä blogissa. Hetkeksi goodreads.com palvelu hurmasi minut kuitenkin niin täydellisesti, että tarvetta erillisen lukupäiväkirjamaisen blogin pitämiseen ei tuntunut olevan. Suomalaisia, brittiläisiä ja yhdysvaltalaisia kirjablogeja hetken seurattuani ymmärsin kuitenkin, kuinka paljon muitakin funktioita blogilla voi olla. Tässä siis ollaan!

Oma lukuharrastukseni räjähti uudelleen käsiin (tai käsistä) viime jouluna, kun ymmärsin opiskelujen todella olleen diplomitöitä vaille valmiit. Illat eivät enää (sitä diplomityötä lukuun ottamatta...) olleet täynnä "pitäisi lukea sitä ja tätä, pakosta" -ajatuksia, ja vuodelle 2010 onkin jo kertynyt 43 luettua kirjaa. Ajatukset tulevaisuudessa lukemistani kirjoista alkavat tallentua tähän blogiin. Tuntuu myös entistä mielekkäämmältä osallistua muiden kirjablogien keskusteluihin, kun itsekin saa blogimaailmaan virtuaalikasvot.

5 kommenttia:

 1. Vaikuttaa oikein kivalta blogilta! :) Pitääkin ruveta seuraamaaan.
  Itseltäkin löytyy kirjablogi (linkki nimessäni).

  VastaaPoista
 2. Kiitokset molemmille, ja Anki, kiva blogi sinullakin ja minulle aivan uusi tuttavuus! Kuten Bisquit varmaan on huomannut niin Alankomaiden tapahtumia on tullut seurattua jo pitkään :).

  VastaaPoista
 3. Jep, sama vika. Lopputyön jälkeen oli ihanaa huomata, että ehtii HYVÄLLÄ omallatunnolla lukea muutakin kuin ammattikirjallisuutta. Ja niitä on kivaa pistää muistiin blogiin, ehkä jopa joskus muidenkin iloksi :) Saanen siis lisätä blogisi seurattavien listaani?!

  VastaaPoista
 4. Teresita, tottakai, kiva jos alat seurata :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se julkaistaan pian!