Matkailu avartaa, kirjat auttavat saamaan samantapaisia kokemuksia kotonakin

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Sirkuttava yksisarvinen

Pikaiset viikonloppupäivitykset: Perjantaina ollutta väitöstä ja siihen liittynyttä karonkkaa ja edellisiin liittyneitä jatkoja piti juhlia sen verran huolella, että NaNoWriMo on edelleen reilusti tavoiteaikatauluja jäljessä (nyt 16 343 sanaa). Uskon kyllä sillti vielä kiriväni löysäilyn, ja vähän yllättäen sain väitöksestä (liittyi muuten sovellettuun matematiikkaan, pelästykää!) vähän uusia ideoitakin. Kiriminen tarkoittaa kuitenkin jatkossa aika tiukkaa tahtia, esimerkiksi noin 1000 ylimääräistä sanaa kuutena seuraavana päivänä. 

Sain kuitenkin viimein lisättyä Twitter -tilin oikeaan laitaan, eli pikapäivityksiä voi jatkossa lukea sitäkin kautta.

5 kommenttia:

 1. Vähän pelästyneet onnittelut täältä! :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos onnitteluista, mutta toivottavasti ne kohdistuivat vain kovaan tsemppiin kirjoittamishommassa... Luin tekstin itse uudestaan ja tajusin että siitähän voi hyvin harhaanjohtavasti käsittää että minä olisin väitellyt, vaikka minulle jo tuo sovelletun matikan väitöksen kuuleminen oli vähän pelottavaa :).

  VastaaPoista
 3. No voi rotta, mä jo säikähtäen äimistelin sun varhaista väitöstyötä ja ajattelin että matematiikassa totta vie väitellään nuorena... Hih, heti uskoin! ;-)

  Pitää sitten tyytyä onnittelemaan huikeasta kirjoitustsempistä :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se julkaistaan pian!