Matkailu avartaa, kirjat auttavat saamaan samantapaisia kokemuksia kotonakin

torstai 3. maaliskuuta 2011

Tunnustus: The Gorgeous Blogger

Kirjamielellä -blogin Marjis palkitsi minut ihanalla The Gorgeus Blogger palkinnolla. Kiitos!


Ja sitten vastauksia kysymyksiin:

1. Milloin aloitit blogisi?
Ensimmäinen postaus julkaistiin 30. heinäkuuta 2010. Blogien juniori -sarjaa siis vielä ollaan. Kaikenlaisia muoti-, lifestyle- jne. blogeja olin seurannut jo pitkään, samoin kuin Sallan kirjablogia. Oman kirjablogin uskalsin kuitenkin aloittaa vasta, kun oma lukuharrastus taas vähän vakiintui ja löysin myös vähemmän ammattitaitoisesti toimitettuja kirjablogeja kuin Sallan lukupäiväkirja (tämä kehuna, rima vaan vaikutti olevan niin korkealla!). 
 
2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Aamuvirkku yksisarvinen on kirjablogi. Mieli kyllä tekisi kirjoittaa kaikesta mahdollisesta muustakin (urheilusta, reissaamisesta, mielipiteistä jne.) mutta en halua jatkossakaan hukuttaa kirjoja kaiken muun alle. Ehkä jossain vaiheessa alan sitten julkaista jonkinlaista Yksisarvisen yleisblogia. Toistaiseksi siis kuitenkin keskityn lukemiseen, kirjallisuuteen ja kaikenlaiseen näihin liittyvään.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen?
Hmm. Luen aika vähän uusia kirjoja, ja enemmän genre- tai scifikirjoja kuin keskimääräinen kirjabloggaaja.


4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Oho, katso kohta yksi. Lisäksi tietysti se, että lähipiirissä ei oikein ole runsaasti lukevia ihmisiä joilta saisi säännöllisesti kirjavinkkejä tai joiden kanssa voisi keskustella lukemastaan. Innostuin myös kovasti ulkomaisista kirjablogeista kuten The Book Smugglersista ja Book Chick Citystä

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Kaiken lähtökohta olisi se, että ehtisin lukea vähän enemmän. Haluaisin siis postata lukemastani useammin ja ehtiä keskustelemaan muiden blogeissa enemmän. Seuraavaksi taidan kuitenkin haluta vaihtaa blogin ulkoasun kevätkaudelle eli taustan vähän vaaleammaksi.

Oikeastaan edellä mainittuun Book Chick Cityyn viitaten minusta olisi joskus hauskaa julkaista kirjailihaastatteluja!


Haaste on tainnut kiertää jo jonkin aikaa, ja jotta ei osuisi kahdesti samaan blogiin, haastan yksinkertaisesti ne, joilta haaste on vielä syystä tai toisesta jäänyt väliin, tekemään sen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pian!