Matkailu avartaa, kirjat auttavat saamaan samantapaisia kokemuksia kotonakin

torstai 19. elokuuta 2010

Tänään se tuli!

Siis John Ajvide Lindqvistin kirja "Ystävät hämärän jälkeen", jonka ilmaisesta Facebook -jaosta josta marjis kovin ystävällisesti tässä postauksessaan vinkkasi. Kirja siis tuli kuin tulikin kotiin, kansi vähän taittuneena, mutta mitäpä tuosta. Tajusin muuten vasta nyt, että tämä Lindqvist on sama Lindqvist, jolta tulee nyt syksyllä mielenkiintoiselta vaikuttava Kuinka kuolleita käsitellään. Tämäkin kirja alkoi siis heti kiinnostaa vielä enemmän. Tarkempaa rapottia tiedossa, kun kirja on luettu. 

4 kommenttia:

 1. Mullekin tuli kirja, jee! Vähän oli selkämys lommolla, mutta muuten ihan kunnossa.

  Tilasin myös Adlibriksestä Lindqvistin uuden, se oli jo ilmestynyt. :)

  VastaaPoista
 2. Voi ei, vihasin tätä kirjaa! Ihan oikeasti! Antaisin omanikin ihan ilomielin pois. Liaan sairasta pedofiliaa. Yökötti lukea, enkä ole edes herkkä. Päin vastoin tykkään lukea vaikuttavia kirjoja. Joissain kohdissa pohdin voiko terve ihminen kirjoittaa tuollaista?

  Mielenkiinnolla odotan arvosteluasi! :)

  VastaaPoista
 3. marjis: Haa, hienosti ja melko ripeästi tuli siis kirjat perille :). En tiedä, osaisiko Hesarin kulttuuritoimitus tiivistää tämän kirjan sisällön yhtä napakasti kuin sen tulossa olevan: Takakansi ei vielä oikein selvitä mistä tarkalleen on kyse.

  Emilie: Voi ei, tuo sinun kommentti kertoo nyt tosiaan liiankin hyvin mistä kirjassa on kyse (ei sillä että haittaisi)! Yök, että tuosta pedofiliasta ei ole mitään mainintaa takakannessa, mielestäni sellaisesta voisi olla varoitus. Kauhuakin on monenlaista, tämä kuulostaa nyt vähän turhankin pahalta. Arvostelu tulee, kunhan pääsen edes alkuun (toivottavasti myös loppuun).

  VastaaPoista
 4. Jostain syystä kirja on kuitenkin suosiota saanut! Minä en sitä jotain kuitenkaan kirjasta löytänyt :(

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se julkaistaan pian!