Matkailu avartaa, kirjat auttavat saamaan samantapaisia kokemuksia kotonakin

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Back in Business

Luulin, että talvi vaanii vielä nurkan takana, kunnes huomasin puissa olevat lehdet ja kukkivat kirsikkapuut.

Viimeiseen kahteen kuukauteen on mahtunut lyhyesti sanottuna aika paljon menoa. USA:n reissun jälkeen olen käynyt kolmesti Suomessa ja saanut passiin hienot leimat niin Yhdistyneistä Arabiemiirikunnista kuin Omanistakin. 

Katamaraaniajelulla Omanin rannikolla

Samaan aikaan kotiin on tulvinut loistavia kirjoja niin kavereilta, arvostelukappaleina (tai niiksi ainakin luulen ilman saatetta saapuneita kirjoja, toiseen lähikontaktia oli ottanut joko toiveikas varas tai utelias naapuri) kuin Helsinki-Vantaan ärrältäkin.

Berliini on muuttunut taas upeaksi kesäkaupungiksi. Dubain huumaavasta lämmöstä arkeen palaaminen tuntui vähän oudolta, kun vielä illallakin lentokoneesta ulos astuessa tervehti yli 20 C lämmin ilma. Lenkillä on voinut käydä kesävaatteissa ja kadut ovat taas täynnä ihmisiä.

Öljynporauslauttoja toisensa perään

Olen edelleen vähän hengästyneen innoissani niin reissuista, Berliinistä kuin tulevasta kesästäkin. Tällä hetkellä bloggausideoita on enemmän kuin aikaa, mutta esittelen niin Persianlahdella tehdyn risteilyn kuin postausvuoroaan odottavat kirjatkin heti kun ehdin.

2 kommenttia:

  1. Joo, postaukset on jo hyvässä luonnosteluvaiheessa joten pian niistä tarkemmin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, se julkaistaan pian!