Matkailu avartaa, kirjat auttavat saamaan samantapaisia kokemuksia kotonakin

perjantai 15. lokakuuta 2010

Näillä mennään...

...seurana ylhäinen yksinäisyys koko viikonlopun ajan. Psykologian perusopinnot vievät odotettua enemmän aikaa, ja kun tehokkaita tunteja ei kaikkien muiden harrastusten (ja työnteon) jälkeen arkipäivisin juuri jää, omin viikonlopun kokonaan itselleni. Mies lähti seikkailemaan omiin viikonloppumenoihinsa, minä julistin, että sunnuntai-iltaan mennessä olen saanut laadittua biologisen psykologian toiset pikkutehtävät valmiiksi, aloitettua esseen, luettua koko tenttialueen ja vielä tehtyä saksan itseopiskelukurssin kolmannen tehtävän. Ja niin, krhm, ajattelin kyllä silti aloittaa rennosti (oli rankka viikko jne) ja elättelen toiveita tuon Hannu Rajaniemen hehkutetun esikoisen, The Quantum Thief:in, läpilukemisesta. Teresitan etukäteiskommentointeja löytyy täältä ja omiani täältä. Katsotaan siis sunnuntaina, mikä on tilanne!

3 kommenttia:

  1. No mutta missäs se Saatana saapuu Moskovaan on? Mä olen jo odotellut kommenttejasi siitä... :)

    VastaaPoista
  2. Hah, siehän oot tarkka :D! Siinä tapahtui tämä perinteinen: Luin muuta välissä ja tuli hyytyminen. Jatkoin kuitenkin eilen vielä just ennen nukkumaankäyntiä, ja nyt mennään sivulla 238/478, eli toiveita on saada siitä kommentteja maanantaina :).

    VastaaPoista
  3. Heh, tämä kuulostaa niin tutulle. Yksinäinen viikonloppu ja paljon koulutehtäviä.. pari hyvää kirjaa jne. Ja mitä huomaan maanantaiaamuna? Mihin se viikonloppu meni? AINA tulee jotain muuta. Ihan aina.. Nimim. tuli tänäkin viikonloppuna aiottua ja aiottua :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, se julkaistaan pian!