Matkailu avartaa, kirjat auttavat saamaan samantapaisia kokemuksia kotonakin

maanantai 24. lokakuuta 2011

Löydätkö seuraavan lempikirjasi?

Olen jo vähän aikaa halunnut (taas) säätää blogin ulkoasua, joten muutosprosessi saattaa vielä jatkua... Itse asiassa ihastuin bloggerin tarjoamiin uusiin dynaamisiin malleihin (katso vaikka http://www.aamuvirkkuyksisarvinen.blogspot.com/view/magazine), mutta kyseiset mallit näyttävät hävittävän sivupalkin linkin, mikä tietysti taas on korvaamaton menetys. Pohdinnat jatkuvat.

Kuva ei liity mihinkään, mutta kuvat ovat kivoja.


Sain eilen Ilkka Remeksen Teräsleijonan päätökseen. Vauhti oli taas kova ja Remes ajankohtaisempi kuin koskaan, mutta siitä lisää lähiaikoina. Siihen saakka voitte vaikka tutkia, löytyisikö tämän hauskan kaavion avulla teidän seuraava lempikirjanne. 

Mukavaa viikon alkua!

6 kommenttia:

 1. Loistava kaavio! Hihii, olen lukenut melkein kaiken scifipuolelta :D

  VastaaPoista
 2. Dynaaminen malli näytti hyvälle. Minun pitää itsekin katsella uusia pohjia ja malleja. :)

  VastaaPoista
 3. Mahtava kaavio! Täytyy tutkailla ajan kanssa pian!

  Tuo dynaaminen malli on jännä, mutta toisaalta jos menettää kaikki ne sivupalkissa olevat gadgetit, se kyllä harmittaa.

  VastaaPoista
 4. Minäkin iskin silmäni noihin malleihin, mutta ilman Gadget-tukea en ryhdy muutokseen. Vaan Blogger buzzin mukaan sekin on tulossa pikapuoliin, eli sitten varmaan muutoksen tuulet puhaltavat meilläkin.

  VastaaPoista
 5. Booksy: Tuo tosiaan on hauska, löysin linkin siihen aiemmin muistaakseni Tähtivaeltajan sivuilta. Ja noh, onneksi sinulla sitten riittää sentään vielä tuossa fantasiapuolessa haastetta :)

  Hanna: Minustakin! Jotenkin dynaamiset mallit houkuttelevat selaamaan myös vanhempia postauksia, kun ne nousevat esiin ja kuvat pääsevät oikeuksiinsa.

  Susa: No minullakin on tuossa vielä tutkimista! Minustakin gadgettien menetys olisi liian kova uhraus :/.

  Norkku: Kiitos tiedoista, kiva että olet jaksanut ottaa asiasta selvää. Kuulostaisi tosi hyvältä että ne gadgetitkin linkkilistoineen mahtuisivat mukaan, ainakin minusta dynaaminen malli jättäisi niille kyllä tilaa... Muutenkin nuo dynaamiset mallit runnovat pohjaa vielä vähän turhan väkivalloin, esimerkiksi yläpalkissa oleva teksti jää vain puolittain näkyviin jne...

  Rooibos: No niin on!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se julkaistaan pian!