Matkailu avartaa, kirjat auttavat saamaan samantapaisia kokemuksia kotonakin

torstai 2. joulukuuta 2010

Jilliane Hoffman: Morfeus

Morfeus on jatko-osa aikaisemmin lukemalleni Cupidolle, enkä suosittele sen lukemista jos Cupido ei ole tuttu. Kirjan nimi: Morfeus
Kirjoittaja: Jilliane Hoffman
Kustantaja: Otava
Julkaistu: Alkuperäinen 2005, Suomessa 2006
Sivuja: 397
Mistä minulle: Kirjastosta palautettujen dekkareiden joukosta
 
 
Morfeuksessa kovia kokenut asianajaja CJ Townsend jatkaa työnarkomanian ja sekopäisen sihteerin tahdittamaa elämäänsä. Ja... No, dekkareiden, ja näköjään etenkin dekkareiden jatko-osien arvosteleminen näyttää olevan maailman mahdottominta hommaa jos haluaa jättää lukijoille jonkinlaisen yllättymisen ilon kirjaa ehkä joskus lukiessa. Mainittakoon siis vain, että kuten ehkä jo jatko-osan olemassaolosta voi päätellä, kaikki ei ole mennyt aiemmin eikä mene nytkään ihan putkeen ja salaisuudet alkavat paljastua. 
 
Kirjana Morfeus ei ole onneksi aivan yhtä raaka kuin Cupido, ja pitää loistavasti otteessaan lukuunottamatta lyhyttä lopun alun lässähdystä. Joka piti Cupidosta, pitää varmasti myös tästä. 4 kommenttia:

 1. Huomasin itsekin Agatha Christien kirjaa arvioidessani, että se on melko vaikeaa, koska kaiken löytämisen ilon haluaa jättää lukijoille.

  VastaaPoista
 2. Totta. Itse taidan jatkossa päätyä dekkareiden yhteydessä vain kertomaan, miltä lukeminen tuntui.

  VastaaPoista
 3. Varsin hurjista jännityskirjoista pitävä ystäväni toi minulle lainaksi sekä Cupidon että Morfeuksen. Pakko tunnustaa, että pidin!

  VastaaPoista
 4. Leena: Wau! Tiedätkö, olen kuullut, että Hoffman on kirjoittanut vielä muutakin, minua ainakin kiinnostaisi lukea vielä nekin. Muistan kyllä, että Cupidon jälkeen ajattelin, että en koskaan halua asua yksin asunnossa, jonka parvekkeelle pääsee...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se julkaistaan pian!