Matkailu avartaa, kirjat auttavat saamaan samantapaisia kokemuksia kotonakin

torstai 23. joulukuuta 2010

Stephanie Meyer: Bree Tannerin lyhyt elämä (ja minun pitkä joululoma)

Kaikki Twilight- ja vamppyyrivihaajat sekä vain vakavastiotettavan kirjallisuuden ystätävät, sulkekaa silmänne ja koittakaa mieluummin scrollata äsken arvostelemaani Johanna Sinisalon novellikokoelmaan!
Kirjan nimi: Bree Tannerin lyhyt elämä
Kirjoittaja: Stephanie Meyer
Kustantaja: wsoy
Julkaistu:2010
Sivuja: 218, erittäin harvaa ja suurta tekstiä.
Mistä minulle: Kirjastosta.Taas se nuoret aikuiset -hylly


Kuva WSOY.
Stephanie Meyert teki kirjoitusharjoituksen eräästä kolmannessa Twilight -kirjassa muutamalla sivulla esiintyvästä nuoresta vampyyrista, Breestä. "Kirja" oli muistaakseni ainakin kuukauden ilmaiseksi luettavaksi Meyerin virallisilla sivuilla, mutta koska kaikesta kannattaa tietenkin nyhtää rahat irti, on tämäkin läpyskä nyt julkaistu miljoonalla kielellä varmaan kaikissa maailman maissa. 

Breen mietteitä oli ihan kiva lukea se noin viisi minuuttia minkä tuon kirjan lukeminen kesti, mutta jälkifiilis oli kyllä lähinnä "onneksi en maksanut". Tässä kirjassa on varmaan maailman huonoin kirjaan käytetty aika/euro -suhde.

Näihin tunnelmiin, hyvää joulua kaikille! Minäkin nappaisin kuvan joululomaa ilostuttavista kirjoista jos kameran muistikortti ei olisi ilmoittanut lukittautuneensa. Samaisesta kuvasta joku sähkökirjojen lukulaitteita myyvä saisi myös erinomaista ei näin -mainosmateriaalia, mutta mitäpä tuosta. 

Hyvää Joulua!


4 kommenttia:

 1. Sinulla vampyyrit, minulla zombiet näin joulun alla.

  Joka tapauksessa, rauhallista ja lämminhenkistä joulua! :)

  VastaaPoista
 2. Hih! Kyllä näitä murska-arvioita on vaan hauska lukea. Hyvää joulua sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Raija: hahhah, pitääkin tulla tsekkaamaan mistä zombieista on tarkalleen kyse :).

  Salla: Joo, surullisinta tässä oli se että joku kohtalaisella arvostelukyvyllä varustettu olisi voinut arvata tuloksen jo ennalta :).

  VastaaPoista
 4. Itsekinluin teoksen vasta nyt, kun sen kirjastossa huomasin. Tuntui kyllä välillä vähän pakottamalla venytetyltä novellilta, muutamasta sivuhahmosta olisin tahtonut lukea enemmänkin ja he pitivät edes vähän mielenkiintoa yllä, joten allekirjoitan Savon Sanomien komentin "sillä muutoin veren lentely ja auki rusahtelevat kurkkutorvet alkaisivat kyllästyttää." Meyerin huonoin tähän mennessä, rahastamisen maun tuntee kuten Pottereiden 4-7 kanssa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se julkaistaan pian!