Matkailu avartaa, kirjat auttavat saamaan samantapaisia kokemuksia kotonakin

torstai 1. joulukuuta 2011

Kuukauden tilinpäätös: Marraskuu

Eilisen tuulettelun jälkeen tässä ei kyllä ole kovin pitkää tilinpäätöstä tehtävänä, mutta...  Lukukuukausi oli siis määrällisesti ennätyksellisen huono.

Kuten jo aiemmin kirjoitin, molemmat olivat ihan jees, mutta eivät mitään tajunnanräjäyttäviä. Päiväkirjaan suhtauduin vähän nuivasti, kun se Finlandia -ehdokkuuksia jaettaessa vei paikan monilta ennakkosuosikeiltani. No, hautaan sotakirveet ja totean että kirja on ihan lukemisen arvoinen. Mutta edelleen, vähän huono hinta/aikasuhde... 
Tässä kuussa en löytynyt mitään huippuhauskaa hakusanaa. Huomasin kuitenkin, että Yandexin eli venäläisen hakukoneen kautta oli tultu blogiin useamman kerran: Näinköhän Patrakovan ystävät olisivat etsineet tätä? 

Nyt hyökkään pitkästä aikaa kirjojen pariin!

3 kommenttia:

 1. No, joulukuu on alkanut ja joulu on kirjojen aikaa. :)

  VastaaPoista
 2. Lukuiloa!

  Minulle tullaan harvoin hauskoilla hakusanoilla :( Yleensä ovat aina melko täsmäsanoja liittyen kirjailijan tai kirjan nimeen. Joskus aiheutuu vainoharhaisia tuntemuksia kun väärin kirjoitetulla sanalla päädytään blogiini; onko minullakin kirjoitusvirheitä, jotka hakukone löytää :)

  VastaaPoista
 3. Katja: Se on totta! Lukemista on jo paljon varattuna :)

  Raija: Kiitos! No voi harmi, hakusanoista saa kyllä joskus paljon hupia, tosin ihan tuota perussettiä ne minullakin yleensä ovat. Hah, ehkä hakukoneet vaan tietävät, mitä hakijat oikeasti haluaisivat löytää eivätkä siksi välitä kirjoitusvirheistä :).

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se julkaistaan pian!