Matkailu avartaa, kirjat auttavat saamaan samantapaisia kokemuksia kotonakin

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Vuoden alun kuulumisia

Hyvää vuotta 2013! 

Reaaliaikaisessa elämässä olen viime aikoina ihastellut Suomen pakkastalvea, viettänyt sitä minulle aitoa ja oikeaa joulua ja tavannut ystäviä joita en ollut nähnyt aikoihin. Berliiniin palasin vieraiden kanssa ja juhlin uutta vuotta kirjaimellisesti miljoonan muun ihmisen seurassa Brandenburgin portin luona. 


Kirjallisessa elämässä yritin päihittää scifi-haastetta vielä viime metreillä siinä valitettavasti kuitenkaan onnistumatta.

Joulun aikaan nautin mahdollisuudesta ostaa suomenkielisiä kirjoja ja hankinkin niin Finlandia-voittaja Jään kuin Blogistanian Kuopuksen voittaneen Käärmeenlumoojankin. Eniten iloa oli kuitenkin omista kirjavarastoista vanhempien luona, ja jotenkin sain tungettua omiin ja mieheni matkatavaroihin 17 kirjaa + muutaman ristikkolehden.

Joululahjoista kuoriutui monta todella mieleistä yllätystä, mm. Sofi Oksasen Puhdistus omistuskirjoituksella ja Kindle Paperwhite. Jälkimmäinen tuli todella tarpeeseen kun iPadin käyttövuoroista on tullut kotona pientä keskustelua. Kindle saa oman postauksensa myöhemin.

Tänään olen seurannut mielenkiinnolla Blogistanian Finlandian etenemistä. Koska oma esikoisten lukemiseni on tänä vuonna ollut vähäistä, jätin äänestämisen väliin.


Ihan äsken ajastin vuoden 2012 huiput -postauksen. Se on esillä huomenna. 

Nyt luen vielä vähän lisää Haruki Murakamia.  

2 kommenttia:

  1. Mukavaa vuotta 2013 sinne kauas! Kirjanälkään varmasti tuo lukulaite on oivallinen lääke ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Lukulaite toivottavasti helpottaa myös kirjojen raahaamisesta kipeytyviä hartioita :D.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, se julkaistaan pian!