Matkailu avartaa, kirjat auttavat saamaan samantapaisia kokemuksia kotonakin

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

...ja bloggaamattomien kirjojen krapula

Heipä hei! Loma on ohi, loman jälkeen vieraisilla pyörähtänyt ystävä lähtenyt kotiin ja voin sujuvasti siirtyä lukemattomien kirjojen krapulasta bloggaamattomien kirjojen krapulointiin. 

Alla näkyvää pinoa saisivat komistaa myös Vera Valan Kosto ikuisessa kaupungissa sekä Stieg Larssonin Tyttö joka leikki tulella. Desperate in Dubai ja Rautayöt on oikeasti luettu jo kauan sitten. Anne of Green Gables on oikeasti vielä kesken. Nappasin sen mukaan Suomen kirjahyllystä lennolle viihdyttämään, ja se on ollut kertakaikkisen riemastuttava yllätys! Mahtavaa, uusi addiktoiva sarja, jonka kohdalla ei edes tarvitse odottaa seuraavien osien ilmestymistä!


Suomen loma meni vilauksessa perhettä ja ystäviä tavatessa sekä upean lämpimistä Itä-Suomen säistä nauttiessa. 

Berliinin säitä en voi paljon kehua: Tänään taivas on ollut koko päivän pilvessä ja lämpötila on hädintuskin +18 C. 

Aurinkorasvalle oli käyttöä - Suomessa


Muu elämäkin on taas selkiytynyt ainakin hetkeksi. Berliini pysynee kotikaupunkina ainakin vielä seuraavan vuoden, ja määräaikainen vuokrasopimus kalustetussa ihanassa kaksiossa vaihtuu toistaiseksi voimassaolevaan vuokrasopimukseen vielä upeammassa kattohuoneistossa. Olen ilmavien asuntojen ystävä, ja 77 neliöinen tyhjä kaksio ja nolla omistettua huonekalua tarjoavat ainutkertaisen mahdollisuuden minimalistisen sisustuksen, jolle harmoniset kirjapinot antavat pientä säröä, luomiseen.4 kommenttia:

 1. Itsellekin on aina välillä vähän liiankin tuttu tuo bloggaamattomien kirjojen krapula, karmiva kaveri! Tsemppiä siis sen selätykseen :)

  Ja onnea kattohuoneiston nappaamisesta, ajatuksena ainakin tuo sisustuksen täydellinen suunnittelu "tyhjästä" on kutkuttava, tiedä sitten olisiko se sitä (minulle) myös todellisuudessa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minulla tämä krapula ei ole aiemmin yhtä pahaksi yltynyt, mutta eiköhän tämä tästä kirja kerrallaan... Tai sitten ihan kamalalla rysäyksellä :).

   Kiitos asunto-onnitteluista, olen kyllä aika innoissani :).

   Poista
 2. Minä puolestani kärsin 3 1/2 tähden kirjojen krapulasta. Kaipaan järisyttävää lukukokemusta todella paljon..

  Anna-sarjan ensimmäinen osa oli minusta ihan mahtava! Kakkososassa aloin vähän hyytyä. Moni kyllä rakastaa koko kirjasarjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, no ikävä tuommoinenkin. Kolme puoli on kyllä jo parempi kuin kolme, mutta ymmärrän, että se ei vain riitä kerta toisensa jälkeen.

   Poista

Kiitos kommentista, se julkaistaan pian!