Matkailu avartaa, kirjat auttavat saamaan samantapaisia kokemuksia kotonakin

lauantai 8. marraskuuta 2014

Paul Arden: It's not how good you are, it's how good you want to be

Kirjan nimi: It's not how good you are, it's how good you want to be 
Kirjoittajat: Paul Arden 
Kustantaja: Phaidon   
Julkaistu: 2003    
Mistä minulle: Lainaan kaverilta

Lukaisin tämän kirjan yhden kylpytuokion aikana. Se ei ole pitkä, se on erittäin populaaria usko-itseesi-selfhelp-faktaproosaa, mutta ah niin helposti sulavassa, vetävässä ja vähän provosoivassakin muodossa!

Kyllä, tavallaan tämä antaa toivoa.


Siispä:
Tuntuuko, että olet valmis tekemään töitä pärjäämisesi eteen, mutta hienosäätö on hukassa? Kaipaatko lisää uskoa itseesi? Lue Ardenin maailmanmenestykseen yltänyt "It's not how good you are, it's how good you want to be"! Mies kirjoittaa asioista, jotka suurin osa ihmisistä luultavasti jo tietää, mutta joita päivittäisessä elämässä muistaa ihan liian harvoin soveltaa. Ota vastuu tekemisistäsi, myy ensin mitä asiakas (/pomo/kaveri...)  haluaa ja sitten mitä sinä haluat. Ennen kaikke: Pärjäämistä elämässä tai ainakaan työelämässä eivät määritä ensisijaisesti kyvyt vaan kunnianhimo ja se, miten paljon on valmis tekemään tavoitteidensa eteen.

Paul Aarden on mainosmies henkeen ja vereen, mutta tämän taitavasti kirjoittamat oivallukset, tai, niin, toisinaan itsestäänselvyydet, ovat sen verran hyvä herätys luettavaksi, että harkitsen kirjan ostamista kertauksen vuoksi itsellenikin.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pian!